STATUS

Tuesday, 16 August 2011

MATEMATIK & SEJARAH


ASSALAMUALAIKUM W.B.T :face40:

Harinie , perikse Sejarah ngan Math . Subjek yang paling :i:Puteri tak suke :3: . Tak suke :3: kire-2 ouh . Susah giler paper 1 :124: . Tak sempat nak jeling :face10: jawapan Amira . Bayangkan lha nak angkat kepale kejap je pown rase macam da buang mase banyak sangat :face73: . Takod tak sempat siap :face73: . Orang sihat walafiat pown bole pitam :131: tengok soalan macam tue . Haih :face34: . Pastu buad muke simpati :face41: nak mintak jawapan last-2 minute . Banyak lha jugak hentam je . Paper 2 bole lha .Thankss AIEN:5: dengan SYAFIQAH:5: sebab bagi :i:Puteri jawapan . Dengan my bestiee jugak , :face9:NUR NADHIRAH BINTI ZAIMI & :face9:CT SYAHIRAH BINTI ZAINAL sebab bagi :i:Puteri tiru . hahha . Saya sayangg awak semua :w: ! . Sejarah , tak bace langsung :face16: . Sebab kan tersalah tengok jadual .Pegi bace agame sungguh - sungguh :u: . Haih :face34: .

Pastu kan Cikgu Agame , Cikgu Sa'adah masok kelas tau waktu last , haih :face34: ... *tak boleh simpan rahsie :face66:* lalalala . Saya tanye Dyra jawapan no 30 . Satu je , pown nak kecoh sangat :10: . Pastu bole pulak dye kate nak rotan :face24: budak yang tak dapat A agame . Pastu :i:Puteri pown cakap lha , dengan nada menyakitkan hati sambil buad muke agak-2 siott :face65: , suke-2 hati je nak rotan anak orang . Tak tau lha dye dengar ke tak . Besok nak mintak maaf takod :face60: dye terase ke ape . Esok perikse AGAME ngan KH . Doakan :i:Puteri tau !

THANKS FRIENDS , :n:

Monday, 15 August 2011

GEO & ENGLISH


ASSALAMUALAIKUM W.B.T :face40:

Hari nie perikse Geo :21: ngan English :22: . Geo bole lha buad dgn agak baek :face42: . Bukak-2 kertas soalan English Paper 2 je terkejut :2: sebab keluar speech . Tak tau :131: ! Hentam je :face16: . Susah giler :face59: ! Hari nie jeles lagik dgn sume org sebab idea diaorang datang mencurah-2 :23::23::23: bole ? Pastu kan satu muke surat je pulak tue karangan :i:Puteri . Orang laen punye sume due . GERENTI kene marah :3: ngan cikgu nie . Ape lha salah aku :face30: sampai SI TUKANG BUAD KERTAS SOALAN :118: tue nak buad soalan susah mcm tue . Esok perikse Agame dgn Math :119: Hmmmm ~ Susah-2 :face74: ! Pening kepale :6: .

Psst : Sekarang kan mmg trend ke org ckp " untung lhaaaa " :120: Diaorang macam jeles cover-2 :face5: sebab tak ade sesuatu yang org lain dapat . Ape seyhh :face3: . Annoying :face44: tau tak bile dengar ayat tue .

TENSION JAWAB KERTAS SOALAN YANG MACAM APE, :n: