STATUS

Thursday, 26 April 2012

Photobucket

Ehem ehem . Hello everybody :) Aku kan sebenarnya geram sangat dengan dyee ! Dah lha bace aku punye blog , pastu pegi cerita kat cicak pakwe ct tuee . isyhh ! Maluu >_< . Hahha . Aku tak tau nak update ape lagik . Byebye . ILY :)

Sunday, 22 April 2012

Photobucket

Hari nie aku nak cerita pasal semalam . Aku kena sekolah . Then , aku pegi lha sekolah . Aku dengan satu kelas aku semua kena duduk kat dewan . Thenn , aku nampak crush aku pon kena duduk kat dewan . Aku rase cam happy lhaa . Selain dengar ceramah yang panjang berjela2 aku boleh lha mencuci mata aku tengok crush aku tuee .

Then , waktu dah habis program dekat dewan kitorang pon merayau2 lha sebab sume kelas lain pegi ceramah yang lain2 . Macam f5 kena dengar ceramah kat makmal bahasa . f3 dekat surau . Then , kitorang macam malas tau . So , kami semua pon duduk jea dalam kelas bersuka ria . Kiorang buad video lha segala gune Khaty punye camera mahal tuee . Pastu kitorang main lha nenek2 . Pastu , aku pon kalah . Lepastu , aku duduk kat atas kerusi menghadap ke luar tau . Pastu aku nampak crush aku tengah jalan2 ngan ex dye . Sakit hati aku tengok dorang . Isyhh ! Aku terus diam jea . Tak main dah dengan kawan2 aku sebab tenga PATAH HATI niee !

Malam tue jugak , ad sorang hamba ALLAH yang bgtau dye aku PATAH HATI ngan dye . Pastu dye teros im aku . Cube bace :




Pastu , tadi aku on fb kejap , then :



Actually , aku dah lame dah texting dengan dye sume . Tapi , dye penah kate kat aku yang dye masih sayangkan & rindukan ex dyee . Tapi dah lame dahh . So , aku ingatkan dye dah tak sayangkan dan rindukan ex dye tuee . Tapi ternyata lha aku salah :'( .


Saturday, 28 January 2012

CONTEST BERTUDUNG BY INTAN AND DYLLA

Photobucket



* click to join :) *


TERMS AND CONDITIONS
  • WAJIB follow blog intan dan dylla
  • Malaysian blogger only
  • Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah contest ini.
  • Buat satu entry yang bertajuk "contest bertudung by intan and dylla".
  • Terbuka kepada blogger perempuan sahaja
  • Tempekkan banner ni kat blog korang dan gmbr korang and linkkan ke blog intandan dylla
  • Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay..makesure dorang tahu k ye..inform kat dorang.
  • like fanpage nie -->dylla dan intan
  • add lah facebook intan dan dylla (x wajib tapi snng untuk kitaorg inform kat korang if korang menang)
  • Masukkan link entry contest anda tu ke dalam ruangan comment intan ATAU dylla (jika dari blog intan sila masukkan dalam ruangan comment blog intan, jika dari blog dylla sila masukkan dalam ruangan comment dylla)
  • gambar korang mesty lah bertudung (WAJIB) dah nama CONTEST BERTUDUNG
  • tarikh tutup : 09.02.2012

Puteri tak penah join contest . So, Puteri nak join contest buat pertame kalinye. Mintak2 dapat masuk senarai jugak :)) So, this is one of my favourite picture* comel tak ? :))


SEBELUM DI-EDIT

SELEPAS DI-EDIT

So, Puteri memilih untuk menge-TAG name2 berikut :




Bukan niat nak menghina :)

Photobucket



HELLO :) Puteri nak cerite niee :)) Bermulalah cerite :

Ayah Puteri pagi2 dah kejut suruh siap2 nak buad paspot. So, disebabkan Puteri nie pemalas nak kemas bilik tido sume2 , nak mekap lagik kan . So, Puteri jadik lha orang paling first masuk bilik air :) Pastu, ayah kate lagik 5 minit sampai. Tunggu punye tunggu, 15 minit lepas tue*dalam pukul 7.30 baru sampai. Haiyaa . Lame betol kan. Tue oke lagik . Pastu tibe2 jea bile dah sampai tengok orang punye lha ramai. Perghh ! Puteri agak pukul 9 dah balik sebab tengok macam kakak2 dan abg2 yang buad kerja kat kaunter tue macam sangat cekap dan bijaksana serta amanah.*ape aku merepek ! Tibe2 , amek lha nombo kan, ambek kau no 155. Macam tak berzaman lha kan kene tunggu. Dipendendekkan cerite, tibe2 ade minah sekor nie perasan konon sangat cantek lalu depan Puteri . Baju dye kaler merah nak ke maroon , seluar kaler hijau terang macam katak bentung tepi jalan :)) Puteri pown tengok lha minah tue. Comel . Tibe2, dye tak zip seluar. Oke. Puteri memang macam nak menangis ketawe. Dressup sume dah comel . Tibe2 tak zip seluar . Hahha . Tue oke lagik tau. lepas Puteri dah hantar sume borang ape bende kan, kena tunggu lagik untuk dapatkan resit. * memang sengaja nak mencabar tahap kesabaran aku yang tak setinggi mane nie. So, Puteri tengok lha ragam2 pelbagai manusia di situ. Tibe2 pandangan mate Puteri terhenti pade seorang makcik nie. Oke. Buad paspot kan dalam bangunan . Ade aircorn lagik kan. Makcik tue dengan spek hitam besar kat mate dye , dengan kipas dye , dengan mekap macam pelakon opera cine dye tue jalan terkedek2 dgn anak dye. Da macam itik pulang petang Puteri tengok .Hahha . Paling tak boleh tahan , siap sapu lipstik merah terang kat bibir dye . Nak bagi abang kaunter tue terpikat ape kan. Lepas tue, Puteri pon tunggu jea kan sampai nombo Puteri . Pastu tue dalam pukul 11 baru balik. Mak ai, da lha tak sarapan lagik kan . Masing2 lapar macam ape . Tibe 2 jea dekat selekoh depan rumah Puteri ade roadblock. Mak aihh. Da lha tak pakai tali pinggang. Pastu sume macam ape nak pakai tali pinggang . hahha :))

Oke. That's all :)) Tak best ? Korang jeles kan :)) BYE :)

NEW LAYOUT FOR FB

Photobucket



Hehey peeps, blogger, facebooker. Try view fb saya. Dah ade layout. Comel sangat* pada saya. Hehe. Nak tengok tak ? Kalau malas nak tengok , tengok jea gamba nie . JENG JENG JENG


Nie profile



Nie home

Comel kan . Jeles tak ? Hee








THAT'S ME !




Hello all , my name is Puteri Nur Aisyah Shahirah Binti Daud .
Im sweet sixTEEN .
Currently, staying at Pasir Gudang .
Studying at SMKPG 1 .
My birthday : 26 October every year .
Love to eat lollipop & icecream .