STATUS

Tuesday, 27 December 2011

PRESENT



Photobucket

Hehey:c:. Puteri sangat2 happy hari nie sebab Puteri:i: dah dapat hadiah:face24: Puteri:i: sebab Puteri:i: dapat keputusan yang agak bagus dalam PMR Puteri:i:. Dan, hadiahnye ialah, jeng jeng jeng :v:


Lawa tak:25:, lawa tak:25:. Thanks :face9: ayah dan ibu, sebab bagi kakcik jam nie:face64:. Sebenarnya, Puteri:i: lame dah suke sangat:face51: dengan jam nie.

LG LOLLIPOP, good bye, semalam Puteri:i: pegi Jusco nak usha:11: LG LOLLIPOP, tapi kakak salesgirl tue kate LG LOLLIPOP dah tak dikeluarkan lagik dah:15:. Frust betul:face7: dengar dye ckp macam tue. Puteri tak nak lha kalau second hand:face21:, so, Puteri:i: buad keputusan untuk beli jam pulak yang Puteri:i: nak jea :face21:.

Oke oke :128: . Memang pon setiap post:54: Puteri:i: agak membosankan sebab Puteri:i: takde bakat langsung sebagai seorang penulis. Tapi, naseb baek:face69: lha dapat A subjek BM. Heee:face4:.

That's all. Good bye.




Wednesday, 21 December 2011

PMR RESULT

Photobucket

Oke. Frust+happy lha:face49: seyhh. Dapat 6A2B. B-nye (KH ngan SJ). Memang dah target dapat B untuk KH ngan SJ tue sebab aku memang bengap due2 subjek tue. Tp, oke lha kan:x: Waktu percubaan dapat 1A, 4B, 3C. Terok betol:face16:. Ayah nagn ibu pown tak sangka aku bole dapat 6A:face39:. Aku lagik lha. Btw, :face9:LG LOLLIPOP, kau tunggu ekh. Nanti aku pelok kau ketad2:face40: kalau dah dapat kau.

Nie lha dye :face9:LG LOLLIPOP yang menjadi pujaan aku.Hah. Comel kan. Comel kan:face64:

Bile lha aku nak dapat kau wahai :face9:LG LOLLIPOP. Takpe lha. Aku tunggu:v: Kakak aku, belom ape2 dye da halau aku pegi Teknik JB:face48:. Nanti mesti susah nak online. Haih.

BTW, nak ucapkan congratulations oke pade sape2 yang berjaya mendapat straight A's, especially :

Ain, Dyra, Ummu, Azroy, Mahesan, Shafiq, Asha, Daarshini & Dijah. *sekian jea aku ingat :D

Buad mimin:face50:, kite samee kan :x:

Friday, 21 October 2011

Photobucket

Tepat pukul 10.10 , Puteri:i: , :99:Ain ngan Ct , pegi carik Cikgu Salila konon2 nak pegi tolong . Padahal nak larikan diri duduk kat dewan tak siap :22: tue :r: Kiteorang bersungguh2 carik sampai last2 :face64: jumpe jugak akhirnya dekat makmal baru . Kemudian , dye pown kate tolong laminate slip perikse SPM . Kiteorang pown dengan bersungguh2 :face57: pegi lha laminate . Cikgu pown bawak kiteorang ke satu bilik yang kurang:22: Puteri:i: tau kewujudan nya . Hehehe .

Pastu , tibe2 masuk je kat dalam bilik tue , ade budak kelas Puteri:i: tao . Ade Hakim , Vimal , Fikri , Sakthi , Zul dll lha . Kiteorang pown masuk je lha bilik tue , pastu ade abg kacak:face66: *CT kate* tengah kemas bilik tue . Pasang tikar kodd . Pastu kiteorang pown laminate lha slip tue sampai lha *yang macam plastik untuk laminate* tue habis . Kiteorang pown rehat:face65: lha kejap . Kiteorang bual2:face50: .

Tibe2 budak2 lelaki kelas kiteorang buad aksi melucahkan:98: ! Hohoho . Boleh Sakhti ke Vimal pegi tarik seluar Hakim sampai nampak boxer dye *positive thinking :face5:* . Pastu kan lepas kiteorang ketawe2:face50: , Hakim nak balas dendam lha kan . Puteri:i: keluar waktu tue . Bile Puteri:i: masuk jea , Vimal tengah baring kat lantai sambil tutup mate dye gune tangan . Hakim suro Puteri:i: cucuk perut Vimal gune satu pembaris panjang . Puteri:i: kan JAHAT , so , Puteri:i: pown cucuk perut dye gune pembaris tue . Pastu kan , Vimal terkejut:g: lha kan . Dye bangun terus marah Hakim yang bersalah:face64: tue .

Pastu boleh pulak dyeorang maen tarik2 seluar . Pastu , kiteorang cume bole gelak2:face64: jea . Ape seyhh . Tak matured langsung :r: Hahha :r:

P/S : Losing my bestfriend during my birthday T___T