STATUS

Tuesday, 27 December 2011

PRESENT



Photobucket

Hehey:c:. Puteri sangat2 happy hari nie sebab Puteri:i: dah dapat hadiah:face24: Puteri:i: sebab Puteri:i: dapat keputusan yang agak bagus dalam PMR Puteri:i:. Dan, hadiahnye ialah, jeng jeng jeng :v:


Lawa tak:25:, lawa tak:25:. Thanks :face9: ayah dan ibu, sebab bagi kakcik jam nie:face64:. Sebenarnya, Puteri:i: lame dah suke sangat:face51: dengan jam nie.

LG LOLLIPOP, good bye, semalam Puteri:i: pegi Jusco nak usha:11: LG LOLLIPOP, tapi kakak salesgirl tue kate LG LOLLIPOP dah tak dikeluarkan lagik dah:15:. Frust betul:face7: dengar dye ckp macam tue. Puteri tak nak lha kalau second hand:face21:, so, Puteri:i: buad keputusan untuk beli jam pulak yang Puteri:i: nak jea :face21:.

Oke oke :128: . Memang pon setiap post:54: Puteri:i: agak membosankan sebab Puteri:i: takde bakat langsung sebagai seorang penulis. Tapi, naseb baek:face69: lha dapat A subjek BM. Heee:face4:.

That's all. Good bye.




Wednesday, 21 December 2011

PMR RESULT

Photobucket

Oke. Frust+happy lha:face49: seyhh. Dapat 6A2B. B-nye (KH ngan SJ). Memang dah target dapat B untuk KH ngan SJ tue sebab aku memang bengap due2 subjek tue. Tp, oke lha kan:x: Waktu percubaan dapat 1A, 4B, 3C. Terok betol:face16:. Ayah nagn ibu pown tak sangka aku bole dapat 6A:face39:. Aku lagik lha. Btw, :face9:LG LOLLIPOP, kau tunggu ekh. Nanti aku pelok kau ketad2:face40: kalau dah dapat kau.

Nie lha dye :face9:LG LOLLIPOP yang menjadi pujaan aku.Hah. Comel kan. Comel kan:face64:

Bile lha aku nak dapat kau wahai :face9:LG LOLLIPOP. Takpe lha. Aku tunggu:v: Kakak aku, belom ape2 dye da halau aku pegi Teknik JB:face48:. Nanti mesti susah nak online. Haih.

BTW, nak ucapkan congratulations oke pade sape2 yang berjaya mendapat straight A's, especially :

Ain, Dyra, Ummu, Azroy, Mahesan, Shafiq, Asha, Daarshini & Dijah. *sekian jea aku ingat :D

Buad mimin:face50:, kite samee kan :x: