STATUS

Friday, 21 October 2011

Photobucket

Tepat pukul 10.10 , Puteri:i: , :99:Ain ngan Ct , pegi carik Cikgu Salila konon2 nak pegi tolong . Padahal nak larikan diri duduk kat dewan tak siap :22: tue :r: Kiteorang bersungguh2 carik sampai last2 :face64: jumpe jugak akhirnya dekat makmal baru . Kemudian , dye pown kate tolong laminate slip perikse SPM . Kiteorang pown dengan bersungguh2 :face57: pegi lha laminate . Cikgu pown bawak kiteorang ke satu bilik yang kurang:22: Puteri:i: tau kewujudan nya . Hehehe .

Pastu , tibe2 masuk je kat dalam bilik tue , ade budak kelas Puteri:i: tao . Ade Hakim , Vimal , Fikri , Sakthi , Zul dll lha . Kiteorang pown masuk je lha bilik tue , pastu ade abg kacak:face66: *CT kate* tengah kemas bilik tue . Pasang tikar kodd . Pastu kiteorang pown laminate lha slip tue sampai lha *yang macam plastik untuk laminate* tue habis . Kiteorang pown rehat:face65: lha kejap . Kiteorang bual2:face50: .

Tibe2 budak2 lelaki kelas kiteorang buad aksi melucahkan:98: ! Hohoho . Boleh Sakhti ke Vimal pegi tarik seluar Hakim sampai nampak boxer dye *positive thinking :face5:* . Pastu kan lepas kiteorang ketawe2:face50: , Hakim nak balas dendam lha kan . Puteri:i: keluar waktu tue . Bile Puteri:i: masuk jea , Vimal tengah baring kat lantai sambil tutup mate dye gune tangan . Hakim suro Puteri:i: cucuk perut Vimal gune satu pembaris panjang . Puteri:i: kan JAHAT , so , Puteri:i: pown cucuk perut dye gune pembaris tue . Pastu kan , Vimal terkejut:g: lha kan . Dye bangun terus marah Hakim yang bersalah:face64: tue .

Pastu boleh pulak dyeorang maen tarik2 seluar . Pastu , kiteorang cume bole gelak2:face64: jea . Ape seyhh . Tak matured langsung :r: Hahha :r:

P/S : Losing my bestfriend during my birthday T___T