STATUS

Thursday, 26 April 2012

Photobucket

Ehem ehem . Hello everybody :) Aku kan sebenarnya geram sangat dengan dyee ! Dah lha bace aku punye blog , pastu pegi cerita kat cicak pakwe ct tuee . isyhh ! Maluu >_< . Hahha . Aku tak tau nak update ape lagik . Byebye . ILY :)

Sunday, 22 April 2012

Photobucket

Hari nie aku nak cerita pasal semalam . Aku kena sekolah . Then , aku pegi lha sekolah . Aku dengan satu kelas aku semua kena duduk kat dewan . Thenn , aku nampak crush aku pon kena duduk kat dewan . Aku rase cam happy lhaa . Selain dengar ceramah yang panjang berjela2 aku boleh lha mencuci mata aku tengok crush aku tuee .

Then , waktu dah habis program dekat dewan kitorang pon merayau2 lha sebab sume kelas lain pegi ceramah yang lain2 . Macam f5 kena dengar ceramah kat makmal bahasa . f3 dekat surau . Then , kitorang macam malas tau . So , kami semua pon duduk jea dalam kelas bersuka ria . Kiorang buad video lha segala gune Khaty punye camera mahal tuee . Pastu kitorang main lha nenek2 . Pastu , aku pon kalah . Lepastu , aku duduk kat atas kerusi menghadap ke luar tau . Pastu aku nampak crush aku tengah jalan2 ngan ex dye . Sakit hati aku tengok dorang . Isyhh ! Aku terus diam jea . Tak main dah dengan kawan2 aku sebab tenga PATAH HATI niee !

Malam tue jugak , ad sorang hamba ALLAH yang bgtau dye aku PATAH HATI ngan dye . Pastu dye teros im aku . Cube bace :




Pastu , tadi aku on fb kejap , then :



Actually , aku dah lame dah texting dengan dye sume . Tapi , dye penah kate kat aku yang dye masih sayangkan & rindukan ex dyee . Tapi dah lame dahh . So , aku ingatkan dye dah tak sayangkan dan rindukan ex dye tuee . Tapi ternyata lha aku salah :'( .